• +387 30 266 588

Vizija

Organizacija zavisi od svojih kupaca i prema dosadašnjem ponašanju na BiH i evropskom tržištu , uspjeli smo  pridobiti i naravno zadržati njihovo povjerenje . Jedini smo u ovom dijelu Evrope proizvođači osovina za veš mašine tako da se obim naše proizvodnje stalno povećava i naša firma stalno povećava kapacitete naše proizvodnje . Također u našem proizvodnom pogonu veliki obim zauzima  i proizvodnja dijelova za automobilsku industriju koje izvozimo na Evropsko tržište.

Stalnim naporima naših zaposlenika i rukovodstva te modernizacijom i proširenjem proizvodnih kapaciteta, mi u društvu “ATT ” d.o.o. u narednom periodu ćemo zauzeti veliki udio na Evropskom tržištu u proizvodnji osovina za veš mašine kao i dijelova za automobilsku industriju.

Naša vizija u globalu je da postanemo lideri u proizvodnji osovina za veš mašine , te da budemo značajan proizvođač dijelova za automobilsku industriju . Naša vizija od osnivanja firme je bila da postanemo jaka i stabilna kompanija koja će se stalno razvijati u ovoj oblasti i imati stalnu tendenciju rasta , sa zadovoljnim kolektivom, dobavljačima i kupcima.

ATT d.o.o.

  • Batuški lug, Gornji Vakuf-Uskoplje
  • +387 30 266 588
  • +387 30 266 588
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Popularni proizvodi

Pišite nam

  Mail is not sent.   Your email has been sent.